Мармарис - Лято 2019 Автобусна програма с 9 нощувки от Варна и Бургас

Мармарис - Лято 2019 Автобусна програма с 9 нощувки от Варна и Бургас

Програма

Програма по дни

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

Автобусна програма от Варна с 9 нощувки.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


Условия за пътуване по програмата за Мармарис с 9 нощувки
 • От Варна, Слънчев Бряг и Бургас за всички обявени дати

Пакетните цени включват:
 • Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
 • 9 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
 • Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
 • Представител на TА по време на пътуването
 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
 • Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 15 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 25 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
 • Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
 • Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
 • Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.


Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:
 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от Варна в приблизителни часове от 12.00 до 16.00 ч.
 • Връщане от Мармарис е в приблизителни часове от 14.00 до 18.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 18 -20 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • В пътуването е включен транспорт с ферибот на Дарданелите, като качването на същия е в съответствие с техническата възможност и работните часове на плавателното средство.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
 • Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
 • Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; Hight class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.


Цени

MARBAS HOTEL - 3 *
Цена от: 510,00 лв.
HONEYMOON HOTEL MARMARIS 3*
Цена от: 356,00 лв.
DIANA CITY HOTEL 3 *
Цена от: 350,00 лв.
CLASS BEACH 2*+
Цена от: 420,00 лв.
AEGEAN PARK 3*
Цена от: 418,00 лв.
KIVILCIM HOTEL 2*+
Цена от: 371,00 лв.
SOL BEACH MARMARIS 3*
Цена от: 488,00 лв.
Хотелът е с концепция "Adult only". Минималната възрастова граница за настаняване е 16 год...
SESIN HOTEL 4*
Цена от: 450,00 лв.
ALKAN HOTEL 3*
Цена от: 340,00 лв.
COSMOPOLITAN RESORT HOTEL 4*
Цена от: 461,00 лв.
MYRA HOTEL 3*
Цена от: 405,00 лв.
PALMEA HOTEL 4 *
Цена от: 476,00 лв.
BEGONVILLE 3*
Цена от: 448,00 лв.
CLUB DENA HOTEL MARMARIS 3*
Цена от: 553,00 лв.
SELEN HOTEL 3*
Цена от: 514,00 лв.
CIHANTURK HOTEL 3*
Цена от: 434,00 лв.
MERT SEASIDE 3*
Цена от: 500,00 лв.
BEGONVILLE BEACH 3*
Цена от: 504,00 лв.
EMRE HOTEL 4*
Цена от: 554,00 лв.
GREEN NATURE RESORT & SPA 5 *
Цена от: 570,00 лв.
POSEIDON - 4*
Цена от: 574,00 лв.
LETOILE 4 *
Цена от: 574,00 лв.
EMRE BEACH 5 *
Цена от: 629,00 лв.
TROPICAL BEACH HOTEL 4 *
Цена от: 535,00 лв.
PASA GARDEN BEACH HOTEL 4*
Цена от: 683,00 лв.
LUNA BEACH DELUXE 5*
Цена от: 586,00 лв.
PASA BEACH HOTEL 4*
Цена от: 608,00 лв.
BLUE BAY PLATINUM 5*
Цена от: 600,00 лв.
MARMARIS PARK 4*
Цена от: 690,00 лв.
ELITE WORLD MARMARIS HOTEL 4*+
Цена от: 760,00 лв.
ORKA NERGIS BEACH 3*
Цена от: 720,00 лв.
CLUB MARMARIS PALACE HV1 *
Цена от: 654,00 лв.
GRAND PASA HOTEL 5*
Цена от: 641,00 лв.
GREEN NATURE DIAMOND 5*
Цена от: 856,00 лв.
GOLDEN ROCK BEACH 5*
Цена от: 608,00 лв.
MARTI LA PERLA 4*
Цена от: 884,00 лв.
TURUNC HOTEL 5*
Цена от: 708,00 лв.
CLUB TURBAN 5 *
Цена от: 733,00 лв.
TURUNC PREMIUM 5*
Цена от: 824,00 лв.
ELEGANCE 5 *
Цена от: 764,00 лв.
MARTI RESORT 5*
Цена от: 686,00 лв.
SENTIDO ORKA LOTUS BEACH 5*
Цена от: 1 003,00 лв.
SENTIDO SEA STAR HOTEL 4*
Цена от: 869,00 лв.
SERIN HOTEL 2*+
Цена от: 354,00 лв.
MEHTAP FAMILY HOTEL 2*
Цена от: 405,00 лв.
MEHTAP BEACH HOTEL 2+*
Цена от: 483,00 лв.
MIRAGE WORLD HOTEL 4*
Цена от: 540,00 лв.
ASLI - 3 *
Цена от: 623,00 лв.
LUNA BEACH DELUXE 4+*
Цена от: 700,00 лв.
MUNAMAR BEACH RESORT 4*
Цена от: 612,00 лв.
CASA DE MARIS RESORT & SPA 5*
Цена от: 930,00 лв.
AQUA HOTEL 5 *
Цена от: 1 081,00 лв.
LONDON BLUE HOTEL 2*
Цена от: 324,00 лв.
GOLDEN STAR HOTEL 2*
Цена от: 295,00 лв.
AMOS 3 *
Цена от: 360,00 лв.
HOTEL ALMENA 3*+
Цена от: 435,00 лв.
KAYA MARIS 4*
Цена от: 524,00 лв.
VELA HOTEL 3*
Цена от: 593,00 лв.
GRAND CETTIA HOTEL 4*
Цена от: 584,00 лв.
CETTIA BEACH RESORT 4 *
Цена от: 659,00 лв.
TURUNC RESORT HOTEL 5*
Цена от: 742,00 лв.
CASA BLANCA BEACH 4*
Цена от: 465,00 лв.
SUN MARIS CITY HOTEL 3 *
Цена от: 360,00 лв.
D-HOTEL MARIS 5*
Цена от: 3 320,00 лв.
DIANA HOTEL - 3 *
Цена от: 362,00 лв.
MARMARIS SEA CENTER HOTEL 3*
Цена от: 362,00 лв.
MERT SEASIDE 2+*
Цена от: 434,00 лв.
AURASIA BEACH HOTEL 3*
Цена от: 466,00 лв.
SIESTA & JUNIPER HOTEL 3 *
Цена от: 465,00 лв.
CLUB DORADO
Цена от: 450,00 лв.
IDEAL PICCOLO HOTEL 4*
Цена от: 562,00 лв.
IDEAL PEARL 4*
Цена от: 562,00 лв.
IDEAL PANORAMA HV (4*)
Цена от: 636,00 лв.
LALILA BLUE HOTEL 4*
Цена от: 616,00 лв.
IDEAL PRIME BEACH 5*
Цена от: 817,00 лв.
SUN MARIS CITY 3 *
Цена от: 362,00 лв.
PINETA CLUB 3*+
Цена от: 465,00 лв.
CLUB VIVA 3*
Цена от: 471,00 лв.
PINETA PARK DELUXE 4 *
Цена от: 508,00 лв.
CLUB MUNAMAR BEACH RESORT 3+*
Цена от: 482,00 лв.
SERAY 3*
Цена от: 465,00 лв.
PORTOFINO 3*
Цена от: 433,00 лв.
CLUB ALIZE 3*
Цена от: 562,00 лв.

Цените включват

Няма налични данни

Цените не включват

Няма налични данни
Информация
Налична оферта
Оферта номер: 387 Вид транспорт: Автобус Период: 11 дни / 9 нощи Дата: 26.04.2019, 03.05.2019, 10.05.2019, 17.05.2019, 24.05.2019, 31.05.2019, 07.06.2019, 14.06.2019, 21.06.2019, 23.08.2019, 30.08.2019, 06.09.2019, 13.09.2019, 20.09.2019, 27.09.2019, 04.10.2019 Цена от: 288,00 лв.
Запитване за цена
Напишете следния код

Други примамливи предложения

© 2014 - 2017 Фреш Холидей - почивки, екскурзии, хотели, билети, рент-а-кар, туристическа агенция София, туристическа агенция Варна

Фреш Холидей - почивки, екскурзии, хотели, билети, рент-а-кар, туристическа агенция София, туристическа агенция Варна