Мармарис - Лято 2019 Комбинирана програма със 7 нощувки - тръгване със самолет от София, връщане с автобус

Мармарис - Лято 2019  Комбинирана програма със 7 нощувки - тръгване със самолет от София, връщане с автобус

Програма

Програма по дни

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Комбинирана програма със 7 нощувки – тръгване със самолет от София, връщане с автобус

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ

Заминаване 8Q2702

11:30 София - 13:00 Милас (Бодрум)

Адрес на авиокомпанията:

Atatürk Havalimanı B Door / Yeşilköy / İSTANBUL / TÜRKİYE

авиокомпания:

ONUR AIR

Тип самолет:

Airbus A-320


Пакетните цени включват:

•    Чартърен полет  София - Милас (Бодрум)
•    Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
•    7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване
•    Летищни такси
•    Багаж в самолета до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
•    Tрансфери: летище - хотел
•    Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
•    Представител на TА по време на пътуването с автобус
•    Изпращане от представител на TA на летище Милас (Бодрум)
•    Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

Пакетните цени не включват:
•    Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
•    Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
•    Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
•    30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
•    Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
•    Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута
•    Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Бодрум – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Милас /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка.

Място, дата и часове на отпътуване:
•    Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
•    Тръгването от София е в приблизителни часове между 12.00 и 16.00 ч.
•   Продължителността на пътуването с автобус до Бодрум е около 18-20 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
•    В пътуването е включен транспорт с ферибот на Дарданелите, като качването на същия е в съответствие с техническата възможност и работните часове на плавателното средство.
•  Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
•    Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
•    При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
•    Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
•    При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
•    Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
•    Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
•    Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
•    При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
•    При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
•    Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
•    Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
•    Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
•    Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
•    Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
•    Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
•    Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
•    Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
•    При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.


Цени

GOLDEN STAR HOTEL 2*
Цена от: 334,00 лв.
LONDON BLUE HOTEL 2*
Цена от: 348,00 лв.
ALKAN HOTEL 3*
Цена от: 360,00 лв.
HONEYMOON HOTEL MARMARIS 3*
Цена от: 372,00 лв.
AMOS 3 *
Цена от: 376,00 лв.
SUN MARIS CITY 3 *
Цена от: 378,00 лв.
MARMARIS SEA CENTER HOTEL 3*
Цена от: 378,00 лв.
DIANA HOTEL - 3 *
Цена от: 378,00 лв.
KIVILCIM HOTEL 2*+
Цена от: 385,00 лв.
MYRA HOTEL 3*
Цена от: 411,00 лв.
BEGONVILLE 3*
Цена от: 422,00 лв.
AEGEAN PARK 3*
Цена от: 422,00 лв.
MEHTAP FAMILY HOTEL 2*
Цена от: 422,00 лв.
PORTOFINO 3*
Цена от: 433,00 лв.
MERT SEASIDE 2+*
Цена от: 434,00 лв.
CIHANTURK HOTEL 3*
Цена от: 446,00 лв.
COSMOPOLITAN RESORT HOTEL 4*
Цена от: 454,00 лв.
SERAY 3*
Цена от: 458,00 лв.
SIESTA & JUNIPER HOTEL 3 *
Цена от: 458,00 лв.
AURASIA BEACH HOTEL 3*
Цена от: 458,00 лв.
PINETA CLUB 3*+
Цена от: 458,00 лв.
PALMEA HOTEL 4 *
Цена от: 466,00 лв.
MEHTAP BEACH HOTEL 2+*
Цена от: 472,00 лв.
BEGONVILLE BEACH 3*
Цена от: 488,00 лв.
SELEN HOTEL 3*
Цена от: 496,00 лв.
CLASS BEACH 2*+
Цена от: 498,00 лв.
KAYA MARIS 4*
Цена от: 504,00 лв.
MIRAGE WORLD HOTEL 4*
Цена от: 516,00 лв.
CLUB MUNAMAR BEACH RESORT 3+*
Цена от: 516,00 лв.
PINETA PARK DELUXE 4 *
Цена от: 516,00 лв.
EMRE HOTEL 4*
Цена от: 528,00 лв.
GREEN NATURE RESORT & SPA 5 *
Цена от: 528,00 лв.
CLUB ALIZE 3*
Цена от: 532,00 лв.
IDEAL PEARL 4*
Цена от: 533,00 лв.
IDEAL PICCOLO HOTEL 4*
Цена от: 533,00 лв.
MARBAS HOTEL - 3 *
Цена от: 540,00 лв.
POSEIDON - 4*
Цена от: 542,00 лв.
LETOILE 4 *
Цена от: 550,00 лв.
GRAND CETTIA HOTEL 4*
Цена от: 554,00 лв.
IDEAL PANORAMA HV (4*)
Цена от: 558,00 лв.
LALILA BLUE HOTEL 4*
Цена от: 576,00 лв.
EMRE BEACH 5 *
Цена от: 586,00 лв.
TROPICAL BEACH HOTEL 4 *
Цена от: 595,00 лв.
PASA BEACH HOTEL 4*
Цена от: 595,00 лв.
GRAND PASA HOTEL 5*
Цена от: 619,00 лв.
MARTI LA PERLA 4*
Цена от: 620,00 лв.
BLUE BAY PLATINUM 5*
Цена от: 620,00 лв.
MARTI RESORT 5*
Цена от: 630,00 лв.
GOLDEN ROCK BEACH 5*
Цена от: 644,00 лв.
CLUB MARMARIS PALACE HV1 *
Цена от: 654,00 лв.
ORKA NERGIS BEACH 3*
Цена от: 656,00 лв.
CETTIA BEACH RESORT 4 *
Цена от: 667,00 лв.
TURUNC RESORT HOTEL 5*
Цена от: 674,00 лв.
IDEAL PRIME BEACH 5*
Цена от: 680,00 лв.
ELEGANCE 5 *
Цена от: 691,00 лв.
CASA BLANCA BEACH 4*
Цена от: 714,00 лв.
TURUNC PREMIUM 5*
Цена от: 736,00 лв.
CLUB TURBAN 5 *
Цена от: 758,00 лв.
GREEN NATURE DIAMOND 5*
Цена от: 762,00 лв.
SENTIDO SEA STAR HOTEL 4*
Цена от: 796,00 лв.
SENTIDO ORKA LOTUS BEACH 5*
Цена от: 877,00 лв.
AQUA HOTEL 5 *
Цена от: 937,00 лв.

Цените включват

Няма налични данни

Цените не включват

Няма налични данни
Информация
Налична оферта
Оферта номер: 2175 Вид транспорт: Автобус + Самолет Период: 9 дни / 7 нощи Дата: 16.10.2019 Цена от: 334,00 лв.
Запитване за цена
Напишете следния код

Други примамливи предложения

© 2014 - 2017 Фреш Холидей - почивки, екскурзии, хотели, билети, рент-а-кар, туристическа агенция София, туристическа агенция Варна

Фреш Холидей - почивки, екскурзии, хотели, билети, рент-а-кар, туристическа агенция София, туристическа агенция Варна