Оценка 5.00 от 1 гласа

Подарък за Свети валентин - 7 идеи за пътешественици

10.01.2023
Подарък за Свети валентин - 7 идеи за пътешественици

1. Подарък за Свети Валентин - екскурзия

Сещате ли се за по - вълнуващ подарък за Свети Валентин от този да подарите спомени?  И то споделени спомени! Екскурзията като подарък за Свети Валентин със сигурност ще се приеме с вълнение и усмивка от любимия човек, защото ще подарите не просто поредния подарък, а време заедно и споделено преживяване. В днешния забързан и динамичен делник, откъсването от него е от изключителна важност и именно това е една от причините екскурзията да е и винаги да бъде страхотен подарък за Свети Валентин. 

Как да изберем перфектната дестинация?

Разбира се първата стъпка е да определим бюджет и когато определим неговия таван, тогава ще можем да селектираме конкретни дестинации.  Може да се възползвате от оферти на туристически агенции, които включват пакетна цена за екскурзии - самолетни билети, настаняване, съответното изхранване и туристическа програма. Другият вариант е да организирате сами екскурзията - да закупите самолетни билети и да направите хотелска резервация за желаното място и да ги поднесете в красив подаръчен плик.

Ако половинката ви обича да пътува, то може да бъдете сигурни, че това ще бъде подарък за Свети Валентин точно в десятката! Ако решите да подарите на любимия си човек екскурзия като подарък за Свети Валентин, страхотна идея е да изберете такава дестинация, на която сте имали вълнуващи, сантиментални спомени заедно не само за да се отдадете на сантиментално - романтичното чувство, но и за да създадете нови впечатления, емоции и приключения. 

2. Подарък за Свети Валентин - почивка

Отново свързан с пътуване, този подарък за Свети Валентин отново е в топ 5 за любителите на пътуванията. Подарявайки почивка вие ще дарите време за релакс, за нови усещания и време за презареждане на сетивата. В зависимост от определения бюджет, може да изберете различен вид почивка в България - такава, на която да се отдадете на СПА процедури, да се любувате на природата в някое китно планинско градче, или да съчетаете отмората с обиколка до родни туристически забележителности. За празника много хотели предлагат празнични предложения и пакети, които са чудесен начин да запечатате деня като специален и неповторим. Ако искате да направите наистина незабабравим подарък за Свети Валентин , изберете не просто почивка, а екзотична почивка! Как ви се струва да прекарате празника на любовта на екзотичен остров с крака, заровени в пясъка и коктейл в ръка? Почивка на Малдивите е вашето райско кътче! 

Ако пък нямате нагласа за далчено пътуване, проверете за романтични СПА дестинации в България, като може да избирате между лукса и комфорта на големите комплекси, предлагащи редица процедури за тотален релакс, или може да наемете планинска къща с камина, където да почувствате максимално уединение. Не е ли това една чудесна романтична изненада и страхотен подарък за Свети Валентин? 

3. Сладък подарък за Свети Валентин 

В тази категория ще ви предложим няколко идеи, които са насочени най-вече към тези романтици, които обичат да правят и получават сантиментални жестове. Помните ли къде сте сложили самолетните билети от последното ви пътуване, а билетите за театър или концерт? Това е идеалният момент да ги използвате като с тяхна помощ сътворите романтичен дневник и се върнете назад в миналото. Вземете една празна тетрадка, залепете на страниците й различни на цвят пликове и сложете в тях общите ви спомени от пътувания. Добавете бележки с истории за най-смешна случка, най- романтично място, на което сте били заедно, най- красива панорама и залепете в страниците му ваши снимки от различни дестинации. Ако търсите сладък подарък за Свети Валентин, това определено ще разтопи вашата половинка и ще я накара да си спомни с усмивки за общите ви моменти. Още една чудесна идея е да направите във фото студио албум, или фото книга с всички места, на които сте били двамата като добавите красиви послания и персонализирате подаръка. Може да изберете колаж от снимки с вашите приключнески моменти, ключодържател с ваша обща снимка, или пък пъзел с любимата ви панромана гледка, а защо не и персонализирана магическа чаша. Друг романтичен и сладък подарък за Свети Валентин, който истински ще развълнува половинката ви е да подарите писмо в бутилка, която съдържа папирус с вашата история на запознанство, както и общи снимки от различни туристически места. 

4. Подарък за Свети Валентин за мъж 

Няма универсален подарък за Свети Валентин за мъж, защото няма и универсален мъж  Всеки има различни интереси и особености на характера, затова ви даваме различни варианти в зависимост от неговите хобита и интереси. Преди всичко, най - важното е да помислите как обича да прекарва времето си вашия пътешественик.  

В зависимост от това какъв характер е половинката ви, може да избирате между различни по вид подаръци. Ако е по - прагматичен, изберете такъв, който ще му влезе в ежедневна употреба. Ако обича да бъде често сред природата, чудесна идея е емайлирано метално канче - перфектният подарък за Свети Валентин за мъж, който обича планинските разходки. Тук влиза и всякакво планинско оборудване - раница, компас, обувки за преход, дъждобран, палатка, спален чувал, къмпинг одеало, хамак и т.н. 

Чудесна идея за пътешественици е и приключенска книга, туристически справочник, или издание, посветено на различни забележителности на любимата му дестнация. 

Страхотна идея за подарък за Свети Валентин за мъж е и портативно барбекю-куфар, който поради своята компактност, може да носи навсякъде, където пожелае, за да може да си приготвя прясна скара.  Още една топ идея за подарък за Свети Валентин за мъж е и мултифункционалният  инструмент за любителители - планинари, който включва всички най - важни пособия като мини отвертка, брадва, чук, нож, трион и т.н.

5. Оригинални подаръци подарък за Свети Валентин 

Когато говорим за оригинални подаръци подарък за Свети Валентин в класацията определено влизат такива, които са извън стандартните и шаблонизирани за празника. Ако искате да се отличите и да заложите на  нещо уникално по рода, може да избирате между различни видове услуги като - ваучер за екстремно изживяване, полет с делтапланер или парапланер, скок с бънджи, пилотиране на самолет, ваучер за дрифт уроци, уроци по сноборд, конна езда, водолазен курс, а защо не курс по готвене, или хип хоп танци. 

А какво ще кажете да подарите на половинката си звездно домашно небе? Да, точно така - небе. Ако обича да съзерцава нощни пейзажи, може да купите светеща карта на звездното небе, която освен, че ще бъде красиво допълнение на дома, когато светлините вкъщи угаснат и стане тъмно, тази карта се превръща в красиво небе, пълно със звезди и съзвездия. Сигурни сме, че с такъв тип оригинални подаръци подарък за Свети Валентин, вашият празник ще бъде помнен дълго време! 

6. Подарък за Свети Валентин за жена 

Ако търсите сантиментален подарък за Свети Валентин за жена може да изберете фото албум с ваши приключения заедно, тениска за двойки, колаж с любими и романтични снимки. 

Оригинален подарък за Свети Валентин за жена е да й подарите арт курс, на който тя може да изяви себе си, да релаксира и да се откъсне от ежедневието си. Още една чудесна идея за подарък за Свети Валентин за жена е да подарите билети за концерт на любимия й музикален изпълнител, за театър, за опера, или за шоу, което обича. Има много варианти да зарадвате половинката си, но ако все пак е луда фенка на пътуванията, определено най - добрият подарък за Свети Валентин за жена си остава екскурзията! В зависимост от бюджета ви, може да изберете еднодневна екскурзия в България, както и такава с по - голяма продължителност в или извън страната ни. Преоткриването на нови места е женската стихия, затова не се притеснявайте, която и дестинация да изберете, това ще бъде топ подарък за Свети Валентин за жена и със сигурност ще се хареса! 

7. Забавен подарък за Свети Валентин 

Търсите забавен подарък за Свети Валентин? Ето ги и тях, специално избрани за пътешественици. Първият и може би най-атрактивен е ръчно рисуван колаж с ваша снимка. Може да изберете за фон място, на което сте били, или пък да бъде нарисуван закачлив сюжет от някоя ваша обща история заедно. Експериментирайте, важни са усмивките и настроението! 

Друг добър вариант за забавен подарък за Свети Валентин е чаша, тениска, пъзел с ваши общи снимки, които представляват забавен спомен от някое ваше пътешествие. 

Ето още няколко предложения за забавен подарък за Свети Валентин: карти за игра, на които са написани рецепти за коктейли от различни държави, или пък карти с предизвикателства за двойки, дрешка за паспорт, игра с карти приключения, маска за спане с карта на света, или подложки за бира с принтирани различни дестинации. 

Предложенията за подарък за Свети Валентин наистина са многобройни! 

Каквото и да изберете от тях, не забравяйте да го подарите с усмивка, защото тя е най - важната! 

Всички статии

Разгледайте нашите оферти: