Оценка 4.00 от 1 гласа

Идеи за подарък на човек, който обича да пътува

12.09.2022
Идеи за подарък на човек, който обича да пътува

Търсите ли подарък за пътуване за някой, който обича да пътува? И може би искате подарък, който да подхрани още повече приключенския им дух? На правилното място сте! Темата е пътуването и полезните подаръци, свързани с него. Полезно или просто очарователно, тук ще намерите най-добрите идеи за подаръци за пътуване.

1. Подарете изживяване

Хората, които обичат да пътуват, често ценят повече преживяванията отколкото материалните неща, така че помислете дали да не подарите билет за концерт, подаръчен ваучер за уникално изживяване, екскурзия, уроци по танци, по готвене за кулинари, а защо не разходка с хеликоптер, бънджи, или някое екстремно преживяване?

2. Бижута на тема пътуване

Има страхотни бижута, ръчна изработка, които могат да нашепват за пътуване. Изберете бижу, във формата на каравана, сърф, планина, море – това наистина е страхотен начин да зарадвате някого. На пазара може да проучите дизайнерски бижута на български автори, дори които могат да персонализират вашата идея за бижу, да я изгравират с име, дата, или послание.

3. Скреч карта

На пазара може да видите различни скреч карти – на България, на света, на най- добрите дестинации за бира, скреч карта с предизвикателства и др. Този подарък е забавен начин да следите различните места, до които сте пътували, а освен това изглеждат красиво като част от вашия декор!

4.  Персонализиран календар, или дневник

О, да! Харесваме този подарък! Така може да помогнете на вашия близък пътешественик  да преживее любимите си спомени от пътуване, като използва своя персонализиран календар със снимки от пътуванията си. Ако заложите на дневник, чрез него може да планира следващите си пътувания и да съхранявате спомени от вече посететените места.

5. Книга

Страхотен начин за подхранване на страстта към пътешествията! Има чудесни предложения за това – предложения за места, които да се посетят, вдъхновяващи истории за пътуване, справочници на уникални дестинации и др.

6. Куфар/ туристическа раница

Няма как човек, който обожава винаги да е на път да не се зарадва на нов куфар, или раница. Може да избирате между различни варианти – има чанти за ръчен багаж, които разполагат с издръжлива поликарбонатна обвивка, 360-градусови въртящи се колела и вътрешни разделителни панели с цип за максимална организираност.

7. Сгъваем калъф за тоалетни принадлежности

Ако човекът, за който сте предвидили подаръка обича всичко да му е изрядно при пътуване и всички вещи да са прилежно подредени, този подарък е точно за него. Ако не тръгва никъде без любимите си козметични продукти, особено при дълги пътувания, страхотно предложение е сгъваема и закачаща се тоалетна чантичка, в която всичко ще бъде организирано и ще улесни повторното опаковане в края на пътуването.

8. Bluetooth музикална колонка

Специален подарък, който ще се приеме с широка усмивка от всички меломани - портативната тонколона, която разполага с Bluetooth свързаност.

9. Преносима батерия за зареждане

Няма нищо по-неловко от това батерията на телефона ти да падне, докато проучваш ново място, или разгадаваш маршрути за разглеждане на забележителности. Това компактно преносимо зарядно ще ви помогне да предотвратите това. Не само, че е достатъчно малък, за да се побере в джоба ви, но и когато е напълно зареден, високоскоростното зарядно устройство може да осигури до три пълни зареждания на телефона.

10. Моментен фотоапарат

Чувството да  държиш в ръката си снимка е много по- автентично и вълнуващо отколкото да държите телефона си и да разглеждате снимки. На пазара ще може да изберете редица предложения от моментни фотоапарати, за да може любимият ви човек да се радва дълго на своите спомени чрез красиви фотоси.

11. Къмпинг хамак

Ако човекът е приключенец и обича излетите навън , то хамакът е страхотен подарък! Така ще може пълноценно да си прекарва времето на открито! Подарете на любимия си авантюрист издръжлив, преносим хамак, на който могат да се наслаждават при следващото си приключение на открито. Всяка дестинация може да се превърне в място за релакс.

12. Корков глобус

Помогнете на близките си да проследят предишни и бъдещи приключения с елегантен корков глобус. Чрез цветни карфици могат да се проследяват най-популярните дестинации и любимите ваканции, докато дизайнът от неръждаема стомана и корк му придава свеж  вид. Глобусът е не само аксесоар за изучаване на география, но и много модерна декорация за дома.

13. Кошница за пикник

Да имаш под ръка всичко необходимо за един ден, прекаран сред природата е наистина чудесно! Точно това ви предлага пикиник кошницата – всичко необходимо, подредено компактно на едно място!

14. Външен твърд диск

Ако човекът, на който искате да подарите подарък пътува редовно, то най- вероятно обича да запечатва любимите си моменти в снимки. А тези снимки заемат доста място и най-вероятно паметта на компютъра му е пълна, затова без съмнение, външният хард диск е доста полезен подарък.

15. Личен, персонален подарък

Стигаме до сантименталната част – спомените от почивки. Ако близкият ви човек, обичащ пътешествията обича по- личните, докосващи подаръци, то ви предлагаме няколко страхотни идеи:

  • Пъзел със снимка от негово любимо пътешествие- след като подреди пъзела и се наслади на момента на изненада ще има красив спомен, който може да го рамкира в рамка и да му се налаждава като декор в дома си

  • Персонализирана тениска, или чаша със забавно послание за пътешествията

  • Колаж от снимки с най- щурите моменти от пътешествията

  • Направете пътен дневник – в него сложете общите ви спомени, планирайте следващите пътешествия и поставете красиви фотоси

  • Кутия на спомените – може да вземете една кутия и в нея да поставите общи спомени от пътешествията – снимки от любими моменти, билети за вход от различни атракции, листчета с истории, които сте преживяли заедно, а защо не да сложите и предизвикателства, които да изпълни при следващото ви общо пътуване?

Всички статии