Нова година в Париж

Нова година в Париж

Програма

1 Ден

07:00 ч. - отпътуване от летище София. Лети се с „България Ер”. Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж в 09:10 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. След обяд - по желание полудневна пешеходна програма „Големите булеварди и Шан-з-Елизе" с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва пешеходна разходка с екскурзовод на български език по следния маршрут: Големите булеварди, Опера Гарние, Мадлената, фотопауза на моста „Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“, възможност за самостоятелно посещение на Музея на изящните изкуства „Пти Пале”. Необходимо е да се ползва метро, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят „Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Възможност за посещение на Айфеловата кула. Нощувка.

2 Ден

Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала „Монпарнас“, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Свободен следобед. По желание посещение на Лувъра с екскурзовод и с влючен билет с доплащане 94 лв. за възрастни, 62 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва резервация за група, такса за вход в Лувъра и екскурзоводска беседа на български. Изисква се заявка и заплащане в България. Провежда се при минимум 10 човека. Екскурзоводската беседа продължава около час и половина, след което клиентите могат да продължат сами да доразглеждат музея.  Вечерта – възможност за новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

3 Ден

Закуска. По желание - разглеждане на квартала Монмартър (с доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България) – базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър” - провежда при минимум 10 участника.  Следобед - по желание – посещение на Латинския квартал с доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през средата на миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръх популярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона, църквата „Сент Етиен дю Мон” (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се провежда при минимум 10 участника. Възможност за вечерна разходка с корабче по Сена с доплащане 28 лв. за възрастни, 14 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България (провежда при минимум 20 участника). Нощувка.

4 Ден

Закуска. Свободен ден. По желание полудневна програма посещение на двореца Версай и на квартала „Дефанс“ с доплащане 149 лв. за възрастен и 114 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

5 Ден

Закуска. 07:30 ч. трансфер до летището. 10:20 ч. полет Париж - София. Пристигане в 14:05 ч. 

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

*Минимален брой туристи, необходим за осъществяване на екскурзията – 6 души;

Цени

Посочените цени са с приложена отстъпка 3% за ранно записване и са валидни до 30.10.2021:

Тип хотел: Възрастен в двойна стая Единична стая Трети възрастен Трети възрастен Дете до 11 г. в стая с 1 възрастен

Хотел А:

Ibis Style Paris Republique le Marais***

1260 лв. 1497 лв. 1221 лв. 978 лв. 1058 лв.

Хотел B:

Pax Opera***

1405 лв. 1781 лв. 1384 лв. 1128 лв. 1208 лв.

Хотел C:

Best Western Ronceray Opéra***

1422 лв. 1681 лв. - - 1225 лв.

Хотел D:

 Holiday Inn Paris Opera Grands Boulevards****

1567 лв. 2175 лв. 1443 лв. 1255 лв. 1375 лв.

Хотел E:

M Social Hotel Paris Opera****/ex. Millennium Opera****

1916 лв. 2428 лв. - - 1735 лв.

*Начини на плащане – Депозит 30 % и доплащане 30 дни преди датата на екскурзията; Заплащането може да стане по банков път. Банковите реквизити и подробни условия за плащане са посочени в общите условия

**Такса прекратяване:

 • ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор, Пътуващият не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 50 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
 • ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор до 50 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
 • ако прекратяването е от 49 до 21 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
 • ако прекратяването е от 20 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
 • ако прекратяването е под 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 99% от цената на организираното пътуване в лева.

Цените включват

 • самолетен билет София – Париж (летище Шарл де Гол) – София на AK "България Ер" с включен кетъринг на борда, летищни такси, ръчен багаж и чекиран багаж до 23 кг.
 • 4 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел в центъра на Париж;
 • трансфер летище – хотел – летище;
 • екскурзоводска програма на български език
 • ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ПАРИЖ С АВТОБУС И ЕКСКУРЗОВОД

Цените не включват

 • Големите булеварди и Шан-з-Елизе: 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г.

Цената включва пешеходна разходка по следния маршрут - Големите булеварди, Опера Гарние, Мадлената, фотопауза на моста „Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“.

 • Квартала Монмартър: 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г.

Разглеждане на Базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”.

 • Латинския квартал: 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г.

Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през средата на миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръх популярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона, църквата „Сент Етиен дю Мон” (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век).

 • посещение на Лувъра с екскурзовод на български: 94 лв. за възрастни, 62 лв. за деца до 25 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; провежда се при минимум 10 участника.

Цената включва резервация за група, такса за вход в Лувъра и екскурзоводска беседа на български. Екскурзоводската беседа продължава около час и половина, след което клиентите могат да продължат сами да доразглеждат музея.

 • Билет за Лувъра: при желание на самостоятелно разглеждане на музея. туроператорът може да Ви закупи входен билет за определена дата и час. Билети се купуват онлайн от сайта на музея предварително. Цената е 42 лв. за възрастни над 25 години (при предварителна заявка и заплащане в България)

Цената включва входен билет и такса за обслужване и резервация. Деца и младежи до 25 г не закупуват билети и влизат в музея безплатно срещу документ за самоличност.

 • Версай и Дафанс: 149 лв. за възрастни, 114 лв. за деца до 25 г.

Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините.

 • Вечерна разходка с корабче по Сена: 28 лв. за възрастни, 14 лв. за деца до 11 г.

Цената включва билет за корабчето

 • Новогодишна вечеря - Варианти ще бъдат предложени след 15.11.2021 г.
 • Градска такса - заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им (без децата под 16 г.). Размер й е около 1.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и около 3 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди.
 • СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКИТЕ БЕСЕДИ;
 • Разходи от личен характер;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“ от ЗД „Армеец“;
 • Билети за градски транспорт, входни такси в музеите и др.;
 • Медицинската застраховка е за акутни заболявания. Тя е с доплащане и е на стойност 2,00 лв. на човек на ден и полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс. Застраховките се издават от ЗД „ЕВРОИНС” АД

*Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат от България.

**Компанията си запазва правото за промени в последователността на програмата. 

Съгласно чл.80 от ЗТ за вярна и актуална информация се счита, получената в офисите на Фреш Холидей!

Хотел А: Ibis Style Paris Republique le Marais*** - в близост до 5 метролинии, които осигуряват лесен достъп до катедралата Нотр Дам, хълма Монмартър, операта Гарние, крепостта Бастилията, музея Лувър. Хотелът разполага с безплатен Wi-fi.

Категория B:  Pax Opera*** - Разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на 15 мин. пеша от музея Гревен, най-близка спирка на метро Cadet. Всяка стая е с климатик, телефон, телевизор, баня/WC, сешоар, минибар. Няма стаи с чeтири легла. Закуска на бюфет.

Хотел C: Best Western Ronceray Opera*** - Разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на „Булвар дьо Монмартр”, един от парижките “големи булеварди”, в непосредствена близост до музея Гревен (залепен е за музея), много кина, театри, кафенета, магазини. Най-близки спирки на метро - Grands Boulevards. Стаите разполагат с телефон, телевизор, баняWC, сешоар, сейф, минибар. Безплатен безжичен интернет в стаите. Нямат тройни и четворни стаи. Закуска на бюфет.

Хотел D: Holiday Inn Paris Opera Grands Boulevards**** -  Разположен недалеч от Операта Гарние, на булевард “Поасониер”, един от парижките “големи булеварди”,  в непосредствена близост до музея Гревен, много кина, театри, кафенета, най-близка спирка  на  метро Grands Boulevards. Стаите са с климатик, телефон, телевизор, баня, WC, сешоар, минибар, безжичен интернет срещу заплащане. Тройните стаи представляват стая с едно голямо легло (спалня) + разтегателен диван. Няма стаи с четири легла. Закуска на бюфет.

Категория Е: M SOCIAL HOTEL PARIS OPERA****/EX. MILLENNIUM OPERA - Разположен на бул. „Осман”, съвсем близо до Операта Гарние и галериите Лафайет. Най-близки спирки на метро: Chaussee d`Antin и Richelieu-Drouot. Всички удобства, които се очакват от един четиризвезден хотел – голямо фоайе, барове, ресторант, консиерж и пр. Стаите са с климатик, телефон, TV, минибар, сейф, баняWC, безжичен интернет. Няма тройни и четворни стаи. Закуска на бюфет.

Информация
Налична оферта
Оферта номер: 2984 Вид транспорт: Самолет Период: 5 дни / 4 нощи Маршрут: София – Париж – София Дата: 30.12.2021 – 03.01.2022 Цена от: 1 260,00 лв.
Запитване за цена

Други примамливи предложения

© 2014 - 2021 Фреш Холидей - почивки, екскурзии, хотели, билети, рент-а-кар, туристическа агенция София, туристическа агенция Варна