Оценка

Почивка в Мексико – с водач на български език

Самолет
Самолетна програма 9 дни / 7 нощувки
9 дни / 8 нощувки
Оферта № Е622

от 0 лв.
Дата Цена Запитване
Програма по дни
 
Ден 1 София – Мадрид - Канкун
Полет от София до Канкун през Мадрид . Пристигане в Канкун, където ще бъдете любезно посрещнати от фирмата партньор на място. Трансфер до хотел в “RIU Yucatan” 5*. Настаняване. Вечеря. Нощувка. Вечеря .Нощувка.

Ден 2 Плая дел Кармен
Закуска. Свободно време. Време за развлечения. Нощувка.

Ден 3 Плая дел Кармен - Чичен Ица, Сеноте, Валядолид
Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия до древния град Чичен Ица – едно от седемте нови чудеса на света, с включен обяд. Разглеждане на Пирамидата на Кукулкан, Храма на ягуара, Свещения кладенец. Посещение на пирамидата, позната като Двореца, или Храма на Кукулкан, Храма на черепите, Храма на ягуара, Игрището, Площада с хилядата колони, Свещената стена, легендарната Обсерватория на маите, в която е създаден изключително прецизния календар на маите. Включен обяд. Посещение на град Валядолид и след това се освежете във водите на Сеноте, истинско чудо на природата. Отпътуване обратно към Плая дел Кармен. Нощувка.

Ден 4 Плая дел Кармен – Козумел
Закуска. Свободен ден за почивка. По желание екскурзия до остров Козумел и възможност за гмуркане. Kозумел е най-големият Мексикански остров с буйна зелена растителност, топъл и влажен климат, бял пясък, лагуни. На острова се намира петата по големина подводна пещера, открита през 1990 г. Рифовете, които заобикалят острова, са втората по големина морска екосистема в света. Тук са резерватите „Природният Морски Риф на Козумел“ и природният парк „Чанканаб“, създадени да защитават живота под вода и привлекли вниманието на изследователи като Жак Кусто. Свободно време за плаж. Нощувка.

Ден 5 Плая дел Кармен – Тулум – Коба
Закуска. Свободно време за плаж или по желание екскурзия до Тулум. Древния град има уникално разположение на брега на морето, заобиколен от крепостни стени. Тулум е една от най-впечатлявеащите дестинации в Мексико. Най-големите забележителности са Големият дворец, Храма на фреските, Храма на Спускащия се Бог. Посещение на Коба с възможност за плуване с костенурки. Нощувка.

Ден 6 Плая дел Кармен – Ек Балам – Розовите езера
Закуска. По желание - екскурзия до Ек Балам и Розовите езера: посещение на археологическата зона на Ek Balam, посещение на резервата Rio Lagartos и Розови езера и плуване в Сеноте. Обяд . Връщане в Плая дел Кармен. Нощувка.

Ден 7 Плая дел Кармен
Закуска. Свободно време за плаж или по желание eкскурзия до парка Екскарет /Xcaret. Нощувка.

Ден 8 Канкун - Мадрид
Закуска. Свободно време за плаж. Обяд. Трансфер до летище Канкун за полет до Мадрид.

Ден 9 Мадрид - София
Пристигане в Мадрид. Полет Мадрид – София.

Ден 10
 


Плая дел Кармен , Чичен Ица, Коба, Тулум, Сеноте, Розовите езера, Ек Балам All inclusive / RIU Yucatan 5*
 

Полетно разписание:

17.10.22 София – Мадрид 07.55 - 10.50

17.10.22 Мадрид – Канкун 14.30 – 17.40

24.10.22 Канкун – Мадрид 19.40 – 12.10 каца на 25.10.22 в Мадрид

25.10.22 Мадрид – София 18.15 – 22.30

 

Допълнителни екскурзии:

 

Chichen Itza , Senote, Valladolid – 125 евро на човек
Тази екскурзия е сякаш пътешествие назад във времето с великолепната история на Чичен Ица. Изживейте незабравимо преживяване на това Чудо на съвременния свят ,обявен за Световно културно наследство от ЮНЕСКО и включен в списъка на новите Седем чудеса на света. Ще станете свидетели на акустичния ефект на пирамидите, астрономическата и математическа точност на техните сгради. Посещението ще завърши с дегустация на вкусните изкушения от кухнята на Юкатан.
Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи; слънцезащитен крем; плажна хавлия; слънчеви очила; бански; репелент; пари.
Включва: трансфер; вход за Археологичната зона с екурзовод; обяд в ресторант в Ик Кил.
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

  

Coba Encuentro Maya – 120 евро на човек
На тази екскурзия ще посетите впечатляващия археологически обект Коба, опознайте древните му пътеки, за да откриете Нохоч Мул, най-високия храм на маите на полуостров Юкатан. Влезте в джунглата и се запознайте с една общност на маите, където можете да се насладите на нейната природна красота: сеноте, лагуни, пътеки в джунглата и защитени природни територии, които са светилища за флората и фауната. Осмелете се да се доближите до небето чрез вълнуващо преживяване с въжени линии и после да направите свободно спускане до недрата на земята. Плувайте в кристалните сеноте и се наслаждавайте на обяд с традиционна месна храна. Пренесете спомените си вкъщи със снимките, които ще направите по време на дейностите от маянски фотографи (по избор).
Не забравяй да вземеш: дрехи за преобличане; спортни затворени обувки; бански; пари.
Включва: трансфер; традиционен обяд; вход за СИБА; екскурзовод; хавлии.
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

  

Coba - Tulum – 111 евро на човек
Това е богата експедиция, на която ще се доближите до културата на маите, при посещение на древните градове на славната цивилизация преди Колумб и автентични общности, където можете да живеете със семейства, които ценят и поддържат наследството от маите. Ще посетите археологическия обект Коба и Нохоч Мул, най-високия храм на полуостров Юкатан, от чийто връх можете да видите красиви лагуни, заобиколени от буйна растителност. Ще се докоснете до внушителния археологически обект Тулум, построен на върха на скала, от който се наблюдава изумителна гледка към Карибско море. На тази екскурзия ще станете зрители на живота на маите. Включва и обяд на шведска маса.
Не забравяй да вземеш: удобни затворени обувки; допълнителни дрехи за преобличане; слънчеви очила; шапка; слънцезащитен лосион; пари.

Включва: луксозен автобус с тоалетна и WIFI, box Lunch, аудио гид, вода, колело в Коба, входни такси в Коба и Тулум , избор между 5 ресторанта за обяд (тип шведска маса + алкохолни напитки).
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

 

Dolphin Discovery (Cat & Royal Swim Vip) 171 евро на човек
Това e eдна от най-динамичните, образователни и забавни програми. Ще може да се насладите на прекия контакт с делфините, които ще изпълнят маневрата, наречена "foot push" или теглене с гръбната перка, теглене с коремната перка, скокове и акробатика, целувки, пляскане, пеене и безкрайни незабравими преживявания. След това има включен обяд на шведска маса с интернационална кухня и включени напитки във ВИП зона (това е ексклузивна част от ресторанта оборудвана с климатик и панорамен басейн).

Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански , дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен лосион, слънчеви очила, пари.

 

Ek balam& Cenote Maya – 120 евро на човек
Тук се посещава археологическата зона на Ек Балам (означава черен ягуар на езика на маите), древен град, който е съществувал с великолепието си преди Чичен Ица. Последните реставрационни дейности превръщат това място в една от най-иновативните археологически забележителности в района. Открийте величествения сеноте на маите и се насладете на това природно чудо, с приказно красиви геоложки образования. Тук можете да изживеете забавни приключенски дейности. По време на пътуването ще можете да видите и традиционните селища. А красивите спомени може да пренесете вкъщи чрез снимките, които ще направите по време на дейностите от маянски фотографи (по избор).

Не забравяй да вземеш: бански , допълнителни дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен лосион, слънчеви очила, пари .
Включва: трансфер, традиционен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия.
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

 

Emotions Native Park – 85 евро на човек
Истинско вълнуващото приключение като шофирате АТВ по пътеки в самата джунгла. Насладете се на приятни разходки през растителността, с възможност да полетите с нашите въжени линии, да изследвате пещери, да откривате автентични останки на маите, да научите за начина на живот на първите обитатели на района и да плувате в красив сеноте с кристални тюркоазени води. Посетете емблематичното “Пето авеню” на Плая дел Кармен, опознайте параклиса на Нуестра Сеньора дел Кармен и се насладете на мексиканската атмосфера. Само с няколко метра ходене ще стигнете до изумителните плажове.

Не забравяй да вземеш: бански, допълнителни дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен лисион, слънчеви очила, пари.
Включва: трансфер, традиционен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия и екипировка.
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

  

Jungla Maya – 102 евро на човек
Посещение на Сак-Aктун, система, водеща се за най-дългата подземна река в света, проучена и препоръчана от специализирани водолази на NationalGeographicSnorkeler. Гмуркане с шнорхел в сеноте Нохоч Нах Чиич, заобиколен от древни скални образувания, сталактити и сталагмити. Може да карате през джунглата с АТВ. Насладете се на незабравимо преживяване със вободно спускане по скалите и плуване в красивия сеноте Яксмуул. Чрез вълнуващата разходка с въжени линии може да станете част от природата, като летите над дърветата. Открийте мистичен сеноте, където ще участвате в традиционна церемония на маите.

Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен крем, слънчеви очила, пари .
Включва: трансфер, типичен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия.
Времетраене: 11 часа (като включва и самото пътуване).

   

Paradise Island – 108 евро на човек
На тази екскурзия може да се насладите на прекрасно преживяване с гмуркане и шнорхелинг в Карибско море и посещение на пуст тропически остров с бял пясък, кристално чиста вода и фантастична дива природа. Остров Контой е перфектната възможност за тези, които обичат природата и искат да се насладят на красотата на пустинен остров в Карибите. Пътуването започва с континентална закуска, преди да се отправите с лодка до Националния парк Исла Контой. Първата ви спирка ще бъде риф, където ще имате възможност да се насладите на разнообразието от морски видове по време на 40-минутна разходка с шнорхел. Ще имате и свободно време на Исла Мухерес.

Не забравяй да вземеш: бански, хавлия, слънцезащитен лосион, слънчеви очила, пари.
Включва: трансфер, автобус с климатик, бърза лодка, закуска (като плодове, сладък хляб, сладолед, кафе и вода), обяд (като риба и пиле на жар с гарнитура, начос, плодове и напитки), вода и безалкохолни напитки през целия ден, бира след 12:30, след гмуркането – текила, екипировка за гмуркане и спасителни жилетки.
Не включва: вход в Резервата (около 10 долара).
Времетраене: 9 часа (като включва и самото пътуване).

 

Tulum Jungla Maya – 120 евро на човек
Тук ще разгледате археологическия обект Тулум, единственият археологически обект с изглед към морето и откъдето може да се насладите на невероятна гледка към красивото Карибско море. Плажът Тулум е обявен за еин от най-красивите в света! Влезте в невероятната система Сак-Aктун, най-дългата подземна река в света, проучена и препоръчана от специализирани водолази от NationalGeographicSnorkeler. Възхитете се на хилядолетни скални образувания. Прекосете джунглата в АТВ-та УниМог. Изживейте свободно скално спускане и плувайте в красивия сеноте Яксмуул. Насладете се на природата, като летите с вълнуващите въжени линии. Участвайте в автентична церемония на маите.

Природният парк е изключителен за нашите малки групи. Специализираните гидове ще ви обяснят как да извършвате дейностите и да се наслаждавате на всичко, което Тулум Джунгла Мая може да ви предложи!
Не забравяй да вземеш: удобни дрехи, бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен лосион, пари.
Включва: трансфер, типичен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия.
Времетраене: 11 часа (като включва и самото пътуване).

  

Tulum Xelha – 120 евро на човек
В Ксел-Ха ще преживеете уникални преживявания, в средата на един несравним природен пейзаж, един от най-красивите на Канкун и Ривиера Мая. Можете да се гмуркате с шнорхел в кристалните води на огромния естествен залив и да наблюдавате голямо разнообразие от тропически риби. Спуснете се по въжената линия, покажете куража си, като скочите от Пиедра дел Вальор и се отпуснете на специални гуми, които ще ви носят реката или изберете разходка с велосипед през джунглата. Освен това, с Ксел-Ха all inclusive можете да се насладите на вкусна лека континентална закуска, с която да започнете приключението. И тъй като водните дейности отварят апетита, ние ви предлагаме вкусни ястия на шведска маса и неограничени напитки! С Ксел-Ха Тур може единствено да се забалвявате!

Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари. Включва: трансфер, обяд тип шведска маса, 5 ресторанта, напитки, обиколка из пътеките на джунглата гмуркане в реката, хамаци, спасителни жилетки, колела и надуваеми гуми, съблекални, душове, хавлии.
Времетраене: 11 часа (като включва и самото пътуване).

 

Xcaret Plus – 137 евро на човек
Насладете се на културата и природата на Мексико с най-добрите предимства. С входа Xcaret Plus изберете един от нашите ресторанти с изискан обяд на бюфет, насладете се на удобствата на Ареа Плюс, пътувайте из подземните реки и се отпуснете в потока.

Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари.
Включва: трансфер, достъп до Area Plus, обяд тип шведска маса с включена 1 бира и безалкохолни напитки, вода и кафе без ограничение по време на обяда в ресторанта. Гмуркане. Танцов спектакъл. Достъп до плажа , спасителни жилетки, колела и надуваеми гуми, хамаци, съблекални, душове. Шоу “Xcaret Mеxico Espectacular”.
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

   

Xelha – 102 евро на човек
В КселХа можете да изживеете уникални преживявания в заливи, сеноте и лагуни, сред несравним пейзаж, един от най-красивите в района. Насладете се на рая на гмуркането с шнорхел, и на други разнообразни дейности, изпълнени със забавления. Пускайте се по въжените линии, покажете храбростта си като скочите от Пиедра дел Вальор и се отдайте на разходка с гума по реката или на каране на велосипед през джунглата. С КселХа All inclusive можете да се насладите на вкусна лека континентална закуска, за да започнете приключението и тъй като водните дейности отварят апетита, ние ви предлагаме вкусна храна на шведска маса и неограничени напитки. С обиколката КселХа, единствената ви грижа ще бъде да се забавлявате!
Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари.

Включва: трансфер, закуска от 09:30 до 11:30, обяд тип шведска маса 11:30 – 17:30, напитки, гмуркане, спасителни жилетки, надуваеми гуми, съблекални, душове и хавлия.
Времетраене: 10 часа (като включва и самото пътуване).

 

Xenotes – 102 евро на човек
Откъснете се от ежедневния свят и се свържете отново с природата в ден, изпълнен с вълнуващи приключения в една изцяло магическа среда. Спуснете се с въжета /рапел/ по напълно безопасен начин дори без да се налага да бъдете експерт до Лу'ум, Земния ченоте. Спуснете се по въжената линия до достигане на освежаващо потапяне в Лик, Въздушният ченоте. Поплувайте като се гмуркате с шнорхел в ченоте и се отдайте на разходка с каяк през Каак, Огнения ченоте. Или, ако предпочитате, се насладете на свободно плуване. Накрая можете да се отпуснете на надуваема гума.
Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари.

Включва: трансфер, гид, посещение на 4 различни ченоти, каяк, гмуркане, надуваеми гуми, вода, кафе, шоколад, плодове, 1 напитка.
Времетраене: 7 часа (като включва и самото пътуване).

 

Tour Xenses – 77 евро на човек
Предизвикателство, адреналин и неповторима емоция, с тези думи може да се опише това уникално приключение, което ще пробуди сетивата ви. Едно преживяване изпълнено с предизвикателства за ума – това, което ни заобикаля не е това, което изглежда. Ще се насладим на развлечения по земя, въздух и вода, обикаляйки защеметяващите пейзажи, които изглеждат нереални. Нека синхронизираме интуицията си, отворим добре очите си, изострим слуха си, нека изследваме чувствата си и опознаем всичко, което тялото ни може да почувства в този парк извън рамките на обичайното, едно забавно и вълшебно място, толково невероятно колкото и загадъчно. Само тогава ще се преобразим в сенсей, майстор на сетивата.

Не забравяй да вземеш: удобни дрехи и обувки, бански, хавлия, слънцезащитен крем, пари.
Включва: трансфер хотел - парк – хотел. Не включва храна и напитки.
Времетраене: 6 часа (като включва и самото пътуване).

 

Xoximilco – 103 евро на човек
Ксоксимилко е идеалното място за една автентична мексиканска фиеста. Този тур представлява обиколка на борда на колоритните "trajineras", които представят всеки един от мексиканските щати и където ще намерите всичко необходимо, за да направите нощта незабравима. Между вкусовете на специфичната кухня и шотовете текила обхождате красивите канали, които съставят Ксоксимилко; танцувайте в ритъма на мариачи и маримба и научете повече за мексиканските традиции в тази атмосфера на фиеста, музика и фолклор.

Не забравяй да вземеш: удобни дрехи и обувки, репелент, пари.
Включва: трансфер, жива музика, дегустация на типични мексикански ястия, текила, бира и вода.
Времетраене: 6 часа (като включва и самото пътуване).

 

Xplor – 145 евро на човек
Започнете приключението си в Xplor All Inclusive, парк в сърцето на джунглата, където ще откриете впечатляващи и древни скални образувания и ще можете да станете част дейности с най-модерното и най-безопасно оборудване, да карате 10 километра превозни средства тип амфибия през пещери; да се возите на салове по две вериги с дължина от 570 и 530 метра в кристалните води и да се изумите от древните образувания на сталактити и сталагмити; Полетете над джунглата на 14-те най-високи въжени линии на Ривиера Мая и плувайте на 400 м. Освен това, Xplor предлага изискан бюфет за всеки вкус. Xplor е приключението, което търсите! Някои дейности не са подходящи за хора със сърдечни заболявания, бременни или със страх от височини.

Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи и обувки, репелент, пари.
Включва: трансфер, жива музика, дегустация на типични мексикански ястия, текила, бира и вода.
Времетраене: 6 часа (като включва и самото пътуване).

 

Xplor Fuego – 111 евро на човек
Почувствайте интензивността на нощта, плъзгайки се по невероятните въжени линии, карайте амфибийни превозни средства между мистериозни каверни и се потопете в освежаващите води на подземна река. Открийте древни пейзажи и нов свят, пълен с приключения в сърцето на Ривиера Мая. Обиколката Xplor Fuego се превръща в несравнимо приключение, в което джунглата оживява в нощта, заобиколена от небето, пълно със звезди. Просто се оставете на преживяването и дайте на сетивата си възможност да откриете нещо ново. Можете да се насладите на енергичен бюфет и на всички здравословни напитки, които пожелаете. Почувствайте адреналина чрез пътеки и пещери, осветени с огън специално за вас!
Не забравяй да вземеш: спортни обувки, бански, дрехи за преобличане, хавлия, слънцезащитен крем, шапка, пари.

Включва: вход в подземните пещери, разходка из джунглата, обяд тип шведска маса и напитки без ограничение (кафе, топъл шоколад, вода и сокове). Не се предлагат алкохолни напитки. Екипировка, съблекални, тоалетни, зона за релаксиране.
Времетраене: 6 часа (като включва и самото пътуване). 
Самолетен билет София – Мадрид – София; Чартърен полет Мадрид – Канкун – Мадрид; Летищни такси; 7 нощувки в хотел RIU Yucatan 5* на база All inclusive; Трансфери летище – хотел – летище; Чекиран багаж 20 кг и ръчен багаж 10 кг Медицинска застраховка за периода на пътуване; Водач на български език
Лични разходи; Допълнителни екскурзии; Застраховка за отмяна на пътуване.

Полетно разписание:

17.10.22 София – Мадрид 07.55 - 10.50

17.10.22 Мадрид – Канкун 14.30 – 17.40

24.10.22 Канкун – Мадрид 19.40 – 12.10 каца на 25.10.22 в Мадрид

25.10.22 Мадрид – София 18.15 – 22.30

 

Допълнителни екскурзии:

 

Chichen Itza , Senote, Valladolid – 125 евро на човек
Тази екскурзия е сякаш пътешествие назад във времето с великолепната история на Чичен Ица. Изживейте незабравимо преживяване на това Чудо на съвременния свят ,обявен за Световно културно наследство от ЮНЕСКО и включен в списъка на новите Седем чудеса на света. Ще станете свидетели на акустичния ефект на пирамидите, астрономическата и математическа точност на техните сгради. Посещението ще завърши с дегустация на вкусните изкушения от кухнята на Юкатан.
Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи; слънцезащитен крем; плажна хавлия; слънчеви очила; бански; репелент; пари.
Включва: трансфер; вход за Археологичната зона с екурзовод; обяд в ресторант в Ик Кил.
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

  

Coba Encuentro Maya – 120 евро на човек
На тази екскурзия ще посетите впечатляващия археологически обект Коба, опознайте древните му пътеки, за да откриете Нохоч Мул, най-високия храм на маите на полуостров Юкатан. Влезте в джунглата и се запознайте с една общност на маите, където можете да се насладите на нейната природна красота: сеноте, лагуни, пътеки в джунглата и защитени природни територии, които са светилища за флората и фауната. Осмелете се да се доближите до небето чрез вълнуващо преживяване с въжени линии и после да направите свободно спускане до недрата на земята. Плувайте в кристалните сеноте и се наслаждавайте на обяд с традиционна месна храна. Пренесете спомените си вкъщи със снимките, които ще направите по време на дейностите от маянски фотографи (по избор).
Не забравяй да вземеш: дрехи за преобличане; спортни затворени обувки; бански; пари.
Включва: трансфер; традиционен обяд; вход за СИБА; екскурзовод; хавлии.
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

  

Coba - Tulum – 111 евро на човек
Това е богата експедиция, на която ще се доближите до културата на маите, при посещение на древните градове на славната цивилизация преди Колумб и автентични общности, където можете да живеете със семейства, които ценят и поддържат наследството от маите. Ще посетите археологическия обект Коба и Нохоч Мул, най-високия храм на полуостров Юкатан, от чийто връх можете да видите красиви лагуни, заобиколени от буйна растителност. Ще се докоснете до внушителния археологически обект Тулум, построен на върха на скала, от който се наблюдава изумителна гледка към Карибско море. На тази екскурзия ще станете зрители на живота на маите. Включва и обяд на шведска маса.
Не забравяй да вземеш: удобни затворени обувки; допълнителни дрехи за преобличане; слънчеви очила; шапка; слънцезащитен лосион; пари.

Включва: луксозен автобус с тоалетна и WIFI, box Lunch, аудио гид, вода, колело в Коба, входни такси в Коба и Тулум , избор между 5 ресторанта за обяд (тип шведска маса + алкохолни напитки).
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

 

Dolphin Discovery (Cat & Royal Swim Vip) 171 евро на човек
Това e eдна от най-динамичните, образователни и забавни програми. Ще може да се насладите на прекия контакт с делфините, които ще изпълнят маневрата, наречена "foot push" или теглене с гръбната перка, теглене с коремната перка, скокове и акробатика, целувки, пляскане, пеене и безкрайни незабравими преживявания. След това има включен обяд на шведска маса с интернационална кухня и включени напитки във ВИП зона (това е ексклузивна част от ресторанта оборудвана с климатик и панорамен басейн).

Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански , дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен лосион, слънчеви очила, пари.

 

Ek balam& Cenote Maya – 120 евро на човек
Тук се посещава археологическата зона на Ек Балам (означава черен ягуар на езика на маите), древен град, който е съществувал с великолепието си преди Чичен Ица. Последните реставрационни дейности превръщат това място в една от най-иновативните археологически забележителности в района. Открийте величествения сеноте на маите и се насладете на това природно чудо, с приказно красиви геоложки образования. Тук можете да изживеете забавни приключенски дейности. По време на пътуването ще можете да видите и традиционните селища. А красивите спомени може да пренесете вкъщи чрез снимките, които ще направите по време на дейностите от маянски фотографи (по избор).

Не забравяй да вземеш: бански , допълнителни дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен лосион, слънчеви очила, пари .
Включва: трансфер, традиционен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия.
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

 

Emotions Native Park – 85 евро на човек
Истинско вълнуващото приключение като шофирате АТВ по пътеки в самата джунгла. Насладете се на приятни разходки през растителността, с възможност да полетите с нашите въжени линии, да изследвате пещери, да откривате автентични останки на маите, да научите за начина на живот на първите обитатели на района и да плувате в красив сеноте с кристални тюркоазени води. Посетете емблематичното “Пето авеню” на Плая дел Кармен, опознайте параклиса на Нуестра Сеньора дел Кармен и се насладете на мексиканската атмосфера. Само с няколко метра ходене ще стигнете до изумителните плажове.

Не забравяй да вземеш: бански, допълнителни дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен лисион, слънчеви очила, пари.
Включва: трансфер, традиционен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия и екипировка.
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

  

Jungla Maya – 102 евро на човек
Посещение на Сак-Aктун, система, водеща се за най-дългата подземна река в света, проучена и препоръчана от специализирани водолази на NationalGeographicSnorkeler. Гмуркане с шнорхел в сеноте Нохоч Нах Чиич, заобиколен от древни скални образувания, сталактити и сталагмити. Може да карате през джунглата с АТВ. Насладете се на незабравимо преживяване със вободно спускане по скалите и плуване в красивия сеноте Яксмуул. Чрез вълнуващата разходка с въжени линии може да станете част от природата, като летите над дърветата. Открийте мистичен сеноте, където ще участвате в традиционна церемония на маите.

Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен крем, слънчеви очила, пари .
Включва: трансфер, типичен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия.
Времетраене: 11 часа (като включва и самото пътуване).

   

Paradise Island – 108 евро на човек
На тази екскурзия може да се насладите на прекрасно преживяване с гмуркане и шнорхелинг в Карибско море и посещение на пуст тропически остров с бял пясък, кристално чиста вода и фантастична дива природа. Остров Контой е перфектната възможност за тези, които обичат природата и искат да се насладят на красотата на пустинен остров в Карибите. Пътуването започва с континентална закуска, преди да се отправите с лодка до Националния парк Исла Контой. Първата ви спирка ще бъде риф, където ще имате възможност да се насладите на разнообразието от морски видове по време на 40-минутна разходка с шнорхел. Ще имате и свободно време на Исла Мухерес.

Не забравяй да вземеш: бански, хавлия, слънцезащитен лосион, слънчеви очила, пари.
Включва: трансфер, автобус с климатик, бърза лодка, закуска (като плодове, сладък хляб, сладолед, кафе и вода), обяд (като риба и пиле на жар с гарнитура, начос, плодове и напитки), вода и безалкохолни напитки през целия ден, бира след 12:30, след гмуркането – текила, екипировка за гмуркане и спасителни жилетки.
Не включва: вход в Резервата (около 10 долара).
Времетраене: 9 часа (като включва и самото пътуване).

 

Tulum Jungla Maya – 120 евро на човек
Тук ще разгледате археологическия обект Тулум, единственият археологически обект с изглед към морето и откъдето може да се насладите на невероятна гледка към красивото Карибско море. Плажът Тулум е обявен за еин от най-красивите в света! Влезте в невероятната система Сак-Aктун, най-дългата подземна река в света, проучена и препоръчана от специализирани водолази от NationalGeographicSnorkeler. Възхитете се на хилядолетни скални образувания. Прекосете джунглата в АТВ-та УниМог. Изживейте свободно скално спускане и плувайте в красивия сеноте Яксмуул. Насладете се на природата, като летите с вълнуващите въжени линии. Участвайте в автентична церемония на маите.

Природният парк е изключителен за нашите малки групи. Специализираните гидове ще ви обяснят как да извършвате дейностите и да се наслаждавате на всичко, което Тулум Джунгла Мая може да ви предложи!
Не забравяй да вземеш: удобни дрехи, бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен лосион, пари.
Включва: трансфер, типичен обяд, вода, вход за Тулум, хавлия.
Времетраене: 11 часа (като включва и самото пътуване).

  

Tulum Xelha – 120 евро на човек
В Ксел-Ха ще преживеете уникални преживявания, в средата на един несравним природен пейзаж, един от най-красивите на Канкун и Ривиера Мая. Можете да се гмуркате с шнорхел в кристалните води на огромния естествен залив и да наблюдавате голямо разнообразие от тропически риби. Спуснете се по въжената линия, покажете куража си, като скочите от Пиедра дел Вальор и се отпуснете на специални гуми, които ще ви носят реката или изберете разходка с велосипед през джунглата. Освен това, с Ксел-Ха all inclusive можете да се насладите на вкусна лека континентална закуска, с която да започнете приключението. И тъй като водните дейности отварят апетита, ние ви предлагаме вкусни ястия на шведска маса и неограничени напитки! С Ксел-Ха Тур може единствено да се забалвявате!

Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари. Включва: трансфер, обяд тип шведска маса, 5 ресторанта, напитки, обиколка из пътеките на джунглата гмуркане в реката, хамаци, спасителни жилетки, колела и надуваеми гуми, съблекални, душове, хавлии.
Времетраене: 11 часа (като включва и самото пътуване).

 

Xcaret Plus – 137 евро на човек
Насладете се на културата и природата на Мексико с най-добрите предимства. С входа Xcaret Plus изберете един от нашите ресторанти с изискан обяд на бюфет, насладете се на удобствата на Ареа Плюс, пътувайте из подземните реки и се отпуснете в потока.

Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари.
Включва: трансфер, достъп до Area Plus, обяд тип шведска маса с включена 1 бира и безалкохолни напитки, вода и кафе без ограничение по време на обяда в ресторанта. Гмуркане. Танцов спектакъл. Достъп до плажа , спасителни жилетки, колела и надуваеми гуми, хамаци, съблекални, душове. Шоу “Xcaret Mеxico Espectacular”.
Времетраене: 12 часа (като включва и самото пътуване).

   

Xelha – 102 евро на човек
В КселХа можете да изживеете уникални преживявания в заливи, сеноте и лагуни, сред несравним пейзаж, един от най-красивите в района. Насладете се на рая на гмуркането с шнорхел, и на други разнообразни дейности, изпълнени със забавления. Пускайте се по въжените линии, покажете храбростта си като скочите от Пиедра дел Вальор и се отдайте на разходка с гума по реката или на каране на велосипед през джунглата. С КселХа All inclusive можете да се насладите на вкусна лека континентална закуска, за да започнете приключението и тъй като водните дейности отварят апетита, ние ви предлагаме вкусна храна на шведска маса и неограничени напитки. С обиколката КселХа, единствената ви грижа ще бъде да се забавлявате!
Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари.

Включва: трансфер, закуска от 09:30 до 11:30, обяд тип шведска маса 11:30 – 17:30, напитки, гмуркане, спасителни жилетки, надуваеми гуми, съблекални, душове и хавлия.
Времетраене: 10 часа (като включва и самото пътуване).

 

Xenotes – 102 евро на човек
Откъснете се от ежедневния свят и се свържете отново с природата в ден, изпълнен с вълнуващи приключения в една изцяло магическа среда. Спуснете се с въжета /рапел/ по напълно безопасен начин дори без да се налага да бъдете експерт до Лу'ум, Земния ченоте. Спуснете се по въжената линия до достигане на освежаващо потапяне в Лик, Въздушният ченоте. Поплувайте като се гмуркате с шнорхел в ченоте и се отдайте на разходка с каяк през Каак, Огнения ченоте. Или, ако предпочитате, се насладете на свободно плуване. Накрая можете да се отпуснете на надуваема гума.
Не забравяй да вземеш: бански, дрехи за преобличане, слънцезащитен крем, шапка, слънчеви очила, пари.

Включва: трансфер, гид, посещение на 4 различни ченоти, каяк, гмуркане, надуваеми гуми, вода, кафе, шоколад, плодове, 1 напитка.
Времетраене: 7 часа (като включва и самото пътуване).

 

Tour Xenses – 77 евро на човек
Предизвикателство, адреналин и неповторима емоция, с тези думи може да се опише това уникално приключение, което ще пробуди сетивата ви. Едно преживяване изпълнено с предизвикателства за ума – това, което ни заобикаля не е това, което изглежда. Ще се насладим на развлечения по земя, въздух и вода, обикаляйки защеметяващите пейзажи, които изглеждат нереални. Нека синхронизираме интуицията си, отворим добре очите си, изострим слуха си, нека изследваме чувствата си и опознаем всичко, което тялото ни може да почувства в този парк извън рамките на обичайното, едно забавно и вълшебно място, толково невероятно колкото и загадъчно. Само тогава ще се преобразим в сенсей, майстор на сетивата.

Не забравяй да вземеш: удобни дрехи и обувки, бански, хавлия, слънцезащитен крем, пари.
Включва: трансфер хотел - парк – хотел. Не включва храна и напитки.
Времетраене: 6 часа (като включва и самото пътуване).

 

Xoximilco – 103 евро на човек
Ксоксимилко е идеалното място за една автентична мексиканска фиеста. Този тур представлява обиколка на борда на колоритните "trajineras", които представят всеки един от мексиканските щати и където ще намерите всичко необходимо, за да направите нощта незабравима. Между вкусовете на специфичната кухня и шотовете текила обхождате красивите канали, които съставят Ксоксимилко; танцувайте в ритъма на мариачи и маримба и научете повече за мексиканските традиции в тази атмосфера на фиеста, музика и фолклор.

Не забравяй да вземеш: удобни дрехи и обувки, репелент, пари.
Включва: трансфер, жива музика, дегустация на типични мексикански ястия, текила, бира и вода.
Времетраене: 6 часа (като включва и самото пътуване).

 

Xplor – 145 евро на човек
Започнете приключението си в Xplor All Inclusive, парк в сърцето на джунглата, където ще откриете впечатляващи и древни скални образувания и ще можете да станете част дейности с най-модерното и най-безопасно оборудване, да карате 10 километра превозни средства тип амфибия през пещери; да се возите на салове по две вериги с дължина от 570 и 530 метра в кристалните води и да се изумите от древните образувания на сталактити и сталагмити; Полетете над джунглата на 14-те най-високи въжени линии на Ривиера Мая и плувайте на 400 м. Освен това, Xplor предлага изискан бюфет за всеки вкус. Xplor е приключението, което търсите! Някои дейности не са подходящи за хора със сърдечни заболявания, бременни или със страх от височини.

Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи и обувки, репелент, пари.
Включва: трансфер, жива музика, дегустация на типични мексикански ястия, текила, бира и вода.
Времетраене: 6 часа (като включва и самото пътуване).

 

Xplor Fuego – 111 евро на човек
Почувствайте интензивността на нощта, плъзгайки се по невероятните въжени линии, карайте амфибийни превозни средства между мистериозни каверни и се потопете в освежаващите води на подземна река. Открийте древни пейзажи и нов свят, пълен с приключения в сърцето на Ривиера Мая. Обиколката Xplor Fuego се превръща в несравнимо приключение, в което джунглата оживява в нощта, заобиколена от небето, пълно със звезди. Просто се оставете на преживяването и дайте на сетивата си възможност да откриете нещо ново. Можете да се насладите на енергичен бюфет и на всички здравословни напитки, които пожелаете. Почувствайте адреналина чрез пътеки и пещери, осветени с огън специално за вас!
Не забравяй да вземеш: спортни обувки, бански, дрехи за преобличане, хавлия, слънцезащитен крем, шапка, пари.

Включва: вход в подземните пещери, разходка из джунглата, обяд тип шведска маса и напитки без ограничение (кафе, топъл шоколад, вода и сокове). Не се предлагат алкохолни напитки. Екипировка, съблекални, тоалетни, зона за релаксиране.
Времетраене: 6 часа (като включва и самото пътуване). 
Блог
Виж всички