Йога ритрийт

Йога ритрийт

Йогата може да е много неща за отделните хора. Всеки я възприема по свой собствен начин и водещият мотив за посещаване на йога практики може да бъде съвършено различен. Повечето хора потвърждават, че йогата обогатява техния живот и опит и са склонни да се запишат на „йога ритрийт”.

„Йога ритрийт” или „йога тренинг” е йога практика, която се провежда на откито сред природата и се съчетава с кратки разходки, екскурзии или почивки. „Почивка” винаги звучи добре, а когато прибавим и йога, се възприема и като интересно, забавно и различно. Йога ритрийтът предлага повече отколкото обичайната почивка, която успяваме да си организираме. Той може да включва: вегетариански менюта, медитации, йога практики, екскурзии, а дори и  спа процедури.

Препоръчваме Ви да си намерите приятел, който да пътува с Вас, тъй като единичното настаняване излиза по-скъпо, отколкото настаняването в Двойна стая. Съвсем не е необходимо Вашият приятел или приятелка да се интересуват от йога – те могат да опитат, ако решат, но могат и да се отдадат на почивка.

Разгледайте нашите предложения и за йога ритрийт с Виктория Атанасова тук!

© 2014 - 2020 Фреш Холидей - почивки, екскурзии, хотели, билети, рент-а-кар, туристическа агенция София, туристическа агенция Варна