Св. Валентин - Февруарски бягства

Св. Валентин - Февруарски бягства

По повод деня на свети Валентин милиони хора от цял свят празнуват любовта си!

Декорации, червени балони, сърца и картички има в изобилие, а розата е най-продаваното цвете. Изненадите и подаръците за любимите хора са разнообразни и варират спрямо настроението, бюджета, свободното време и желанието, ала какво по-хубаво от това да подариш емоция, екскурзия или някакво забавно преживяване! 

Ето тук можем да помогнем и да предложим романтични, популярни или екзотични дестинации, за екскурзия или почивка.

Струмица – град в Македония, в близост до Петрич – не голям град, в който можете да се разходите и да пазарувате, в близост до който има СПА хотел със много хубав СПА център. Там можете да се отпуснете в една от многото сауни, да поплувате в басейна, да се насладите на приятен масаж и да отпочинете.

Разгледайте Уикенд в Струмица!

Малта определено е романтично място – залези, пещери и уникални заливи, Валета – градът на рицарите, столицата на Малта с градините Барака със страхотен морски изглед и многобройните тесни улички.

Разгледайте Уикенд в Малта!

Букурещ – столицата на Румъния също е подходяща за романтични разходки, особено ако не сте я посещавали. Наричат я малкият Париж! Ще се насладите на разходки из старата част, парковете, а и водни разходки. На 24 февруари румънците празнуват празникът Dragobete, известен още като „Годежния ден на птиците“, който е съчетание от Свети Валентин и празник на пролетта.

Разгледайте Уикенд в Букурещ!

На разположение сме да предложим още дестинации по Ваш избор и желание!

Където и да решите да прекарате празника – обичайте се и не забравяйте да показвате обичта си през цялата година!

© 2014 - 2021 Фреш Холидей - почивки, екскурзии, хотели, билети, рент-а-кар, туристическа агенция София, туристическа агенция Варна