Шопинг за празниците

Шопинг за празниците

Време ли е за шопинг?

Месец декември е един от месеците, които се изнизват най-бързо, след Никулден приближава Коледа, а след нея и Нова година. Идеите за подаръци за близки и познати започват да се въртят в умовете на повечето от нас. Всяка година осъществяваме екскурзия за шопинг в Одрин и Чорлу – предпразнично пазаруване на стоки от всякакъв вид и размери. Дори да нямате идея какво точно да закупите, то непременно по време на екскурзията ще харесате много неща, защото разнообразието е огромно!

Около град Чорлу са разположени фабрики за дрехи и обувки на известни марки, а цените са доста по-приемливи отколкото в официалните магазини. Можете да намерите това от което имате нужда в аутлетите, разположени непосредствено преди Чорлу. Приема се разплащане с карти и в брой – в лири, а стоките си заслужават и цените са добри.

Освен дрехи, можете да закупите и пердета, халати и спално бельо – сатенени, памучни, завивки с гъши пух, варен памук и др.
В самия град по-известен сред туристите и пазаруващите е един от моловете с турски марки, в който също можете да намерите интересни дрехи и аксесоари.

По време на екскурзията се посещава Одрин. Освен, че имате свободно време за разходка, сувенири, турско кафе и бърз обяд, ще можете да разгледате Синия пазар. Там се точат кори на място и можете да сте сигурни, че са пресни, продават баклави, локуми и сладки, плодове и зеленчуци, маслини, перилни препарати и др.

Лекарствата са другото, което често ни интересува, когато сме извън България. В Одрин има няколко аптеки, а цените във всяка една са еднакви.
Приятно пазаруване!

Все още ли се чудите – заповядайте с нас и ще останете наистина очаровани!

© 2014 - 2020 Фреш Холидей - почивки, екскурзии, хотели, билети, рент-а-кар, туристическа агенция София, туристическа агенция Варна