Екскурзия с близки и приятели след сватбата или романтично изживяване за двама!

Екскурзия с близки и приятели след сватбата или романтично изживяване за двама!

Екскурзия с близки и приятели след сватбата или романтично изживяване за двама!

Всичко е любов, двама души ще се врекат или вече са го направили! Ще искат ли да попътешестват сами или с приятели? За нас е удоволствие да предлагаме индивидуални и групови екскурзии и почивки преди и след този чудесен момент.

„Меден месец” се нарича месецът след сватбата, когато всичко е „сладко”! От опит знаем, че в повечето случаи двойките избират екзотични и слънчеви дестинации. Ние сме насреща да предложим романтична ваканция според предпочитанията на всеки!

Някои двойки избират и не толкова разпространеното - Следсватбена екскурзия с най-близките – роднини или приятели. Това е незабравим спомен – всеки ще бъде зарадван и очарован, ако прекара още малко време с двамата младоженци. Имаме разнообрани идеи за маршрути и дестинации – в България и извън нея и се наемаме да организираме всички детайли по пътуването и да напомняме какво не трябва да забравяте: бански, шнорхел и плавници, ски и сноуборд, най-хубавите дрехи или още много дреболии, които можете да пропуснете!

Ако вие сте кумове или близки на семейството и желаете да им подарите пътешествие – разчитайте на нас – ще Ви предложим разнообразни идеи и ще спомогнем да реализирате идеята за подаръка!

Оставаме на разположение за всички Ваши въпроси и в готовност да предложим оферти, да дадем точна информация и да Ви запознаем с всички детайли, които Ви интересуват!

© 2014 - 2020 Фреш Холидей - почивки, екскурзии, хотели, билети, рент-а-кар, туристическа агенция София, туристическа агенция Варна