Дубай - всичко е възможно

Дубай - всичко е възможно

Дестинация Дубай е предпочитана през студените месеци у нас, защото там спокойно можете да се разхождате с летните си дрехи и да се чувствате удобно, макар че вечерно време навън захладнява и не е лошо да имате и по-дебели дрехи. Дубай е посещаван и от доста бизнес клиенти, които имат успешни партньорства или търсят такива и присъстват на някое от международните изложения, които се провеждат в емирството.

Наред с разноообразието от хотели, небостъргачи, коли, фонтани и палми, които несъмнено ще видите, ние можем да допълним Вашия престой с допълнителни преживявания. Ще Ви предложим екскурзии, разходки с лодки, яздене на камила, трансфери от летището до хотела или друга точка на Вашия интерес и обратно, както и помощ по всяко време на денонощието от нашите представители на място. За бизнес клиентите си винаги можем да предложим луксозни вечери в подходяща обстановка, конферентни зали и разбира се обиколки за опознаване на забележителностите в Дубай в малкото свободно време, което имат.

Едни от най-емблематичните екскурзии и атракции в Дубай са:

  • Сафари в пустинята – защото да се качиш на джип и да се возиш в Арабската пустиня, да гледаш дюните в захлас и да си помечтаеш за килимчето на Аладин си е истинско преживяване, а като добавим възможността да се качиш на камила, да опиташ арабската кухня в пустинята, да се насладиш на залеза и шоу програмата и да не можеш да свалиш усмивката от лицето си, то това вече наистина е вълнуващо изживяване.
  • Качване на Бурж Кхалифа – високо, високо, до облаците чак в Дубай са построили небостъргач с над 160 етажа. Ако сте достатъчно платежоспособни и можете да наемете офис или жилище в сградата. Най-често туристите се възползват от билетите, които включват посещение до 124 етаж, откъдето стават чудесни снимки на Дубай от птичи поглед, а също и на залезите.
  • Наблюдаване на шоуто на пеещите фонтани – вечер, когато е станало време за вечеря за някои, а за други е време за разходки, в така наречения център на Дубай се струпват туристи от целия град, за да се полюбуват на магичното шоу на фонтаните. Водните пръски оживяват и стават разноцветни и под звуците на музиката събират множеството около себе си – с камери, фотоапарати, телефони и кой каквото има, за да запечата момента! Музикалните "представления" са на всеки 30 минути между 18:00 часа и 23:00 часа.

В Дубай от януари до май е приятно, а също препоръчваме посещения от септември до декември, най-топли са месеците юли и август. Тогава дори водата в морето е около 30 ◦!

© 2014 - 2020 Фреш Холидей - почивки, екскурзии, хотели, билети, рент-а-кар, туристическа агенция София, туристическа агенция Варна