10 събития в Дубай, които не трябва да пропускате

10 събития в Дубай, които не трябва да пропускате

Кои са 10-те събития в Дубай, които не трябва да пропускате?

Дубай е магнит за знаменитости от цял свят и ако все още избирате подходящия момент, когато да посетите тази дестинация, ние сме селектирали за Вас няколко интересни събития до края на 2017 г.

Дубай и Абу Даби, за поредна година, ще бъдат домакини на някои от най-бляскавите и важни събития от света на модата, спорта, изкуството и шоу бизнеса.

01.10-20.12: Dubai Opera

Една от най-красивите и футуристични опери в света, отвори врати през Август 2016 г. Първият сезон беше повече от успешен, като тенденцията се запазва и за тази година, където програмата е запълнена от известни постановки, балети и концерти на класически изпълнители: вижте тук, а  пълна програма може да намерите тук

26.10-28.10: Dubai Fashion week

Всички световно известни дизайнери и модели ще бъдат в Дубай за един от най-важните уикенди в модния календар


10.11: Sensation white

За трета поредна година Дубай ще бъде домакин на едно от най-известните партита за електронна музика в света. Усетете духа на партито като изгледате този клип.

16.11-19.11: DP World Championship

Едно от най-известните и важни състезания в света на голфа, събиращо всички най-добри и титулувани състезатели

17.11: Концерт на Дженифър Лопес

23.11: Концерт на Ед Шийрън

24.11-27.11 (Абу Даби): Формула 1

Последното и най-важно състезание за сезона, където точките се удвояват и се решава борбата за световната т итла, се провежда всяка година в последния уикенд на Ноември в Абу Даби. В допълнение билетите дават достъп и до концерти след всеки състезателен ден, като за тази година потвърдените имена са Калвин Харис и Пинк (Очакват се минимум още 2 световно-известни изпълнители).

02.12: Националният ден на ОАЕ

Туристите могат да станат свидетели на традиционни танци и чествания по случай деня на обединението на емирствата. Навсякъде в Дубай се организират множество игри и интерактивни програми, напълно безплатно. В допълнение в продължение на три дни се организира пищна заря в Дубай Марина!

08.12: Концерт на Елтън Джон

12.12-16.12: (Абу Даби) Световното клубно първенство по футбол

Едно от най-престижните състезания в света на футбола, събира шампионите на всички континенти в турнир, който в следващите две години ще се провежда в Абу Даби. Тази година е потвърдено участието на Европейския клубен шампион и най-титулуван клуб в света: Реал Мадрид, наред с най-голямата им звезда Кристиано Роналдо!
Ако привлякохме интересът Ви, ще се радваме да се обърнете към нас  – ще Ви асистираме за посещението на всички тези събития, както и ще предложим допълнителни трансфери до/от мястото на събитието.

Нашите програми за Дубай можете да разгледате тук.

© 2014 - 2020 Фреш Холидей - почивки, екскурзии, хотели, билети, рент-а-кар, туристическа агенция София, туристическа агенция Варна